Kamppanjat

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Gillin päiväkirja - ”#%!&/)# KARHU!!


Merkintä 1

Tottakai siitä karhusta piti olla lisää harmia...ihan kuin ei olisi jo tarpeeksi aiheuttanut harmaita karvoja turkkiini! Nyt se ryökäle on alkanut huvinvuoksi tuhoamaan territorioita ja vieläpä Gwendolyn on päättänyt kerätä armeijan ja käydä karhun kimppuun! HULLUUTTA sanon minä! Kerättäisiin hunajaa ja myrkytettäisiin tai houkuteltaisiin se karhu pois meidän territorioilta! Onneksi Gwendolyn lupasi tehdä sitä työtä sen aikaa, kun me muut keräämme armeijaa....Minä en pidä tästä. No, onneksi ei sentään tarvitse tällä kertaa kävellä, vaan saamme peräti ratsut tällä kertaa....Minä sitten vihaan ratsastusta, se saa ahterini 
kipeäksi.


Merkintä 2

Tästä ei kyllä tule yhtään mitään! Saavuimme kyllä onnellisesti Port Sumaciin ja mikä ihanainen tuoksu meillä olikaan matkassa....minä sitten vihaan kalaa. Mutta, onneksi Peagan on täältä kotoisin ja hänellä vissiin on jonkin sortin vaikutusvaltaa täällä, mutta hän ei suostununt kokonaan kertomaan, millaista. Ojensin häntä niin, että hän saa tehdä mitä haluaa kunhan ei tule luokseni jalat edellä. Se se tästä vielä puuttuisikin. Mutta illalla saavuimme myöhään tänne, joten jouduimme odottamaan aamuun, kunnes pääsemme tapaamaan pormestarin. En ihan odottanut tällaista....hän on HULLU! Kirjaimellisesti hullu! Ja tarkoitan tällä sitä, että hän näkee varmaan pieniä vihreitä miehiä ja ne käskyttävät ja päättävät kaikesta. Hänen mielestään karhu-uhka ei ollut tarpeeksi suuri syy nostattaa armeijaa! ARGH! Tämä tästä vielä puuttuikin, että heillä on täällä vajaa hallitsija ja mitenkä uusi, järkevä henkilö saataisiin tilalle, on vanhuksen kuoleminen....minä en pidä tästä! Onneksi hänen poikansa on järkevämpi tapaus. Lupasi järjestää neuvoston meidän kuultavaksi, mutta ehdottoman salassa...Mietin tässä että kuinka saisin neuvoteltua neuvoston puolellemme...kerta ei saa uhkailla ettei tule ”diplomaattista selkkausta”, niin taidan laittaa Thomin puhumaan heille. Poika on loistokas puhuja, kunhan vaan uskaltaa sen suunsa avata....Huoh. Gwendolyn todella vihaa minua....kun tämä on ohi, niin pidän piiiiiiitkän puhuttelun hänelle. Se, että teenkö sen selvinpäin vai päissäni, riippuu varmaan sen hetkisestä tilanteesta. Mutta jos jotain hupaisaa pitää mainita, niin Radulf meni treffeille. KJEH! En päästä häntä helpolla tässä asiassa! Mitäs oli kuuntelemassa salaa kun keskustelin Gwendolynin kanssa.


Merkintä 3

...Mafia se tästä puuttuikin. Kun olimme menossa neuvoston kokoukseen, niin itse tulin paikalle viimeisenä, niin Peagenin joku ystävän ystävä oli hukassa ja hänen ystävänsä pyyti hänen apuaan. No tämäpä päättää laittaa Thomin toisen mukaan....Voi kyllä, olin HYVIN iloinen tästä...sittenpä puhuminen jäikin Peaganille. Nooh, mitä nyt siinä ollut uhkaava pieni tappelu ja pari sanallista selkkausta lukuunottamatta, niin kaikki meni hyvin. Nyt vain mietimme keinoa, että kuinka kuitenkin saisimme hallitsijan tolkkuihinsa, ettei neuvoston tarvitse nousta tätä vastaan. Vaihtoehtoja on monta, a. Puhua järkeä, b. Esittää hullua, c. Nostattaa mafia sota tai d. Josta en pidä, pormestarin salamurha. Nyt kokeilemme a ja b vaihtoehtoa ja rukoilen, että jompi kumpi keinoista toimii.


Merkintä 4

Vaihtoehto c. Mafiasota pystyyn...mitenkähän he sen ttekevät. No, kävimme läpi viimeisimmät vaihtoehdot ja mainitsin ryhmälleni ääneen vihoviimeisen toimenpiteen. Ei ehkä olisi pitänyt, mutta ...Noh, nyt he suunnittelevat mafiasodan nostattamista. Huomenna on sitten tarkoitus aloittaa tämä suunnitelma...mutta siihen kuluu liikaa aikaa, ja on hyvin pieni todennäköisyys, että se onnistuisi, koska kahden mafiapomon tappaminen ei tule onnistumaan! Joten minun tulee tahrata omat käteni viattomaan vereen....ja teen sen vasten tahtoani, mutta tässä tilanteessa en näe muuta vaihtoehtoa. Parempi pitää tämä vain omana tietonani, koska jos tästä tuleekin selkkausta, tai epäonnistun, niin sitten teosta vastaan vain minä, eikä koko ryhmäni. Port Sumacin tähden, ja meidän kaikkien tulevaisuuden tähden ja Luoja auttakoon minua.

….

Se on tehty...nyt vain odotan aamuun...


Merkintä 5

Kukaan ei epäile mitään. Se oli heidän silmissään luonnollinen kuolema kaikki ovat shokissa. Hitto! Radulf on epäilevän näköinen, mutta tiedän kuitenkin, ettei hän tiedä...ainakaan vielä. Kyyros kävi tänään ja joimme yhdessä maljan ja kiitteli kun annoin hänen pojalleen opetuksen...no mitäs muuta osaan tehdä kuin tujauttaa tajun kankaalle öykkäri nuorista.. ( Gunrey...), sitten sainkin idean, ketkä jäisi puolustamaan kaupunkia sillä aikaa, kun vartijat ja muut ovat taistelemassa karhua vastaan. Täytyy sanoa että tämänkin keksin niin, etten ollut edes humalassa! Vähän vain olin ehtinyt maistella...mutta, mafia. Kyyros katsoi kieltämättä pitkään minua, mutta myönsi pitävänsä minusta, todeten samalla että olen hullu, mutta kukapa selvä järkinen olisi hiirivartiostossa? Hehän, mafia, halusi selvät välit hiirivartioston kanssa, joten tässä heille oiva tilaisuus tasata tilit, ainakin joksikin aikaa. Voi Kyyros, pidä heidät sitten kurissa, jos he suostuvat. Aloin pitämään sinusta sen verran ja minun olisi pitänyt yhtälailla esittää kiitokseni hänelle, kun hän melkein kuritti Gunreytä. Poika olisi kyllä hävinnyt, se on saletti ja varmana olisi tehnyt hänelle hyvääkin.


Merkintä 6

Vai olen minä palvelijan näköinen!!! Kyllä...mafia suostui ehtoomme, tosin pientä korvauuta vastaan ja lupasin heille kysymättä Jesseltä mitään. Tiesin että Jesse suostuisi, onhan onneksi Kyyros täällä pitämässä pääjöötiä yllä. Pian aloitamme matkamme takaisin Lockhayveniin ja kaikkien hiirien ja oman ryhmäni puolesta toivon, että he olisivat onnistuneet myrkyttämään tai houkuttelemaan karhun pois territorialta...Jessekin sanoi pitävänsä minusta, mainiten samalla että olen mieletön...minkäs teet kun olet nero? Heh. Kuitenkin...vaikka tämän armeijan nostattaminen ei tapahtunut niin kuin olisin toivonut, saatika Gwendolyn olisi halunnut, niin pääasia on, että nyt on armeija joka tulee olemaan osallisena suureen taistoon. Kuitenkin, vaikka oma menneisyyteni on yhtälailla karua, niin en halunnut tätä omalle tunnolleni, enkä varsinkaan menneisyyttäni kummittelemaan minulle, en nyt, kun kohtalo on ovella. Mhrgaah! Minun täytyy keskustella Gwendolyn n kanssa ja myös ryhmäni ja Jessen kanssa...Toisaalta, pitäisköhän vasta sitten, kun ja jos selviän tästä kaikesta hengissä. Vaikka Gwendolyn on raivoissaan todella pelottava, niin en usko että hänkään vetää veroja karhulle....joten jos selviän karhusta, niin miksen myöskään Gwendolyn sta? Toisaalta se mitä siitä sitten seuraa, saattaa viedä minulta hengen...Nooh...ylpeä veteraani silloin ja se on sitä paitsi sen ajan murhe...Lockhayven, täältä tullaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti