Kamppanjat

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Gillin päiväkirja - Vai karhu?


Merkintä 1

Gwendolyn varmaan vihaa minua, kun laittaa minut vaarallisimmille ja vastenmielisimmille tehtäville. No, minähän olen vain käskynalainen, joten pitää kaiketi pakkailla jälleen kamppeensa ja lähteä matkaan...Toivottavasti ehdimme ajoissa hunajakauppiaan jäljille ja viedä hunaja kaukasi kaupungista.

Merkintä 2

Tämä ei ole hyvä....eksyimme ja myöhästyimme parilla päivällä suunnitellusta aikataulusta ja se nähtävästi maksoi hyvin paljon. Saavuimem päämääräämme ja kaupunki oli revitty palasiksi. En osaa sanoa kuinka kauan aikaa sitten. Mutta jäljellä oli vain silppua ja muutama henkiin jäänyt. Muutoin kaikkialla oli kasapäin kuolleita....Että vältyimme suuremmilta eloonjääneiden etsinnöiltä, saimme aikaiseksi merkkitulen, jonka ansiosta kaikki paenneet saapuivat paikalle. Nyt haavoittuneet on hoidettu ja ruokaa on saatu haalittua kasaan jonkin verran. Nyt pohdimme omia mahdollisuuksiamme ja sitä kuinka toimimme eteenpäin. Se on selvää että tänne emme voi jäädä, vaan meidän on päästävä lähimpään kaupunkiin. Barkstone olisi hieman lähempänä kuin Elmos, mutta voin taata viiksikarvojeni kautta, että sinne en mene, ei sitten vaikka olisi pöllö kannoillani. Aamulla lähdemme marssimaan kohti Elmosta ja toivon, että kaikki menee hyvin. Gunrey aiheuttaa minulle päänvaivaa, mutta eikös kaikki teinit ole sellaisia välillä?....

Merkintä 3

Tätä en olisi tahtonut tapahtuvat. Kun olimme matkanneet hyvän matkaa joukolla, niin myöhään illalla kimppuumme hyökkäsi pesukarhu. Jos olisimme saaneet joukot taistelemaan, näin moni ei olisi kuollut! TYPERYKSET! Tästä he voivat syyttää vain itseään ja hekin jotka jäivät henkiin, saavat täysin kiittää omaa tuuriaan ja sitä että Gunrey ja Beagan saivat edes vähän hämättyä pesukarhua. Voin sanoa että oli @#!(& yö. Toiset ovat nukkumassa, aamu valkenee pian. Jos jotakin hyvää tästä pitää repiä, niin eipähän tarvitse niin tiuhaan löytää ruokaa... Jos meillä on jatkossa parempi onni, niin saavumem Elmokseen parin päivän päästä. Huoh, alankohan olla jo liian vanha tällaiseen...? Toivottavasti se pahasen karhu painuu takaisin sinne näätien harmiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti