Kamppanjat

Pelaajat


Leea

Esittele itsesi?
Lyhyenläntä 23 -vuotias "ikäloppu" kuva-artesaani, mutta nyt käynnissä ammatinvaihdos sosionomiin ( ainakin yrittää kovasti ). Kristitty, lukutoukka, piirustelee, lenkkeilee, soittelee ja laulelee ( ainakin yrittää ;)


Esittele hahmosi?
Gil on 30-vuotias miespuolinen ( luulivat naiseksi...) yhden hiirivartioston partion johtaja joka "tutoroi" yhtä partion jäsentään. Gil on musta turkkinen ja kantaa mustaa viittaa, sauvaa, tikaria ja on peittänyt puolet kasvoistaan huivilla. Oikean korvansa Gil menetti pelastaessaan partiotaan haukalta. Tykkää rommista...ja paljon.


Millä mielellä lähdit roolipelaamaan?
Innokkaalla!! Monen vuoden haave ja nyt päässy pelaa jo muutaman kerran. Odottaa aina innolla seuraavaa kertaa :)

Paras muistosi kamppanjan ajalta?
Niitä on kaksi tällä hetkellä. Annoin "oppipojalle" kunnon selkäsaunan muutaman kerran kunnon murskavoitolla. ( Sauvalla päähän ja taju kankaalle...) Toinen sitten kun kidnapattiin pormestari ehdokas, kolkattiin se ja salakuljetettiin kaupungista ulos mattoon käärittynä.
Rauli

Esittele itsesi?
23v liikunnan harrastaja ja wannabe opiskelija. Myös musiikki lähellä sydäntä. Kaikesta kiinnostunut ja tavallisesti aina menossa, mikäli vain töistä pääsee.

Esittele hahmosi?

Radulf on luontaisesti hiljainen ympäristön tarkkailija, mutta tilanteen tullen vahva ja raivoisa taistelija. Rottien lähellä eläessä on ollut pakko oppia erilaisia taitoja. Niinpä hän usein tiedusteleekin paikkoja muiden edellä, jopa toivoen löytävänsä jotain joka saa taas adrenaliinin virtaamaan.
Sosiaalisesti hän kuitenkin on vielä välillä vähän tyhmäkin, ja usein yrittääkin kompensoida sitä muilla tiedoillaan. Parhaansa mukaan haluaisi tehdä asiat oikein, mutta taidot joita muut yleensä oppivat jo lapsuudessa korvautuivat toisilla. Niinpä hänestä on myös monella kuva yksinäisenä sutena, vaikka haluaisikin vain kaverin.

Millä mielellä lähdit roolipelaamaan?

Ajatuksena lähinnä kokeilla jotain uutta erilaista. Ehkä mielikuvitustakin voisi käyttää paremmin. Ja hauskaa on ollutkin. :)

Paras muistosi kamppanjan ajalta?

Ei ehkä yksittäistä muistoa, mutta kuva on mielessä ihmisistä istumassa huoneessa piirin tappaisessa, vaikka ehkä ovatkin samalla jossain aivan muualla. Muissa porukoissa samanlaista harvoin tulee vastaan.


Mark

Esittele itsesi?
Opiskelija, 24, Perus nörtti: luonnontieteitä, roolipelaamista (nyt siis 1. kertaa), MTG, yms. pätemistä

Esittele hahmosi?

Gunrey on katkera ja itsenäinen teini, joka on kasvanut copperwoodin jengialueilla. Itse hän ei koskaan ole jengeihin liittynyt, mutta tappeluissa hän on ollut. Gunreyn isä oli seppä ja äiti kirjanpitäjä, kummallakaan ei työnsä päälle ollut liiemmin aikaa viettää lastensa kanssa. Gunrey päätti liittyä hiirivartiostoon koska hänen paras (ja yksi ainoita) ystävänsä oli liittymässä. Gunrey ei ole ennen vartiostoa koskaan saanut taisteluissaan apua muilta ja on hämmentynyt siitä että hänen tarvitsee sitä ottaa nyt.

Millä mielellä lähdit roolipelaamaan?

Vihdoinkin pääsen kokeilemaan

Paras muistosi kamppanjan ajalta?

-


Niina

Esittele itsesi?
"Jos olisit eläin, niin olisit siili; söpö alta ja piikikäs päältä." Kertoi eräs ystäväni minusta, kun luonnekuvauseläimiä etsittiin.

Esittele hahmosi?

Beagon, punaruskeaturkkinen hiiri. Luonteeltani olen varautunut, itsekseen toimeen tuleva, mutta uskon syvästi siihen ettei kukaan hiiri pärjää yksin. Vanhempani kuolivat kun olin poikanen. Itseasiassa äitiä mulla ei ole ollutkaan. Isän tappoi karhu. Siitä asti olen juossut katuja ja ojia vain tullakseni toimeen. Nyt olen hiirivartiostossa. Nyt elämälläni on suunta.

Millä mielellä lähdit roolipelaamaan?

Olen kiinnostunut peleistä. Tämä peli tosin jatkuu kauemmin. Olen larpannut ennenkin, tämä tapahtuu vain erillailla.

Paras muistosi kamppanjan ajalta?

En ole saavuttanut vielä parasta muistoa! Mutta olen nauttinut, siitä kun pystymme keskeytyksettä keskittymään omiin rooleihimme ja uppoudumme kunnolla hiirten maailmaan. Näin ollen pystyn näkemään hänen silmillään ja ajattelemaan hänen ajatuksiaan.


Aaron


Esittele itsesi?
24-vuotias Lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä Baptistiseurakunnalta. Nörtti ja ylpeä siitä! Harrastuksina Roolipelit, lautapelit, tietokonepelit, ohjelmointi ja kitaran soitto:)

Esittele hahmosi?

Ei ole, olen PJ:)

Millä mielellä lähdit roolipelaamaan?

Vihdoin pääsee kokeilemaan. Vuosia kiinnostanut, mutta aikaisemmin ei ole saanut porukkaa kokoon. Nyt löytynyt paljonkin kiinnostuneita:) En ole koskaan ennen pelannut enkä johtanut peliä, eivätkä ole pelaajanikaan.

Paras muistosi kamppanjan ajalta?

Ensimmäiset kaksi pelikertaa. Lähdin vetämään kirjant takaa löytyvää seikkailua, joka on erittäin avoin, ja rakensin sen varaan mitä pelaajat keksivät. Iltojen päätyttyä meillä oli astiakauppiaiden salaliitto jonka johdossa on psykopaatti pormestari, mustapukuisia hiiriä tekemässä pahuuksia, salaliittoja, sota tulossa... Valtavan mielenkiintoinen tarina ilman ennakkomiettimistä, täysin pelin tuloksena! Tässä vaiheessa pelaajat eivät vielä tietenkään tienneet kaikkea tätä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti